Признати  като високо иновативна компания, ние се занимаваме с проектиране и изграждане на озвучителни системи. В прекрасната природа и спокойствие на Средна гора, с изключителен усет към звученето  и с професионален  подход към изработката,  ние произвеждаме собствени серии озвучителни тела и събуфери, без  компромиси!

         Прекарваме много време за да произведем продукти с уникален звук. От развойната дейност, до производството. При необходимост може да направим и персонализирани  изделия, съобразени с желанията и възможностите на инвеститора. Може да направим и всичко, за точно определен тип звучене на тялото! До най-финните нюанси. Нашите продукти са познати под името „the prince of sound“, което отдавна се е превърнало в синоним на качество  и са на пазара от 1999‘та година насам.


        Следващите редове, са житейски истини, където всеки може да си намери мястото. :) Отдавна не ни интересуват само парите  и може да си позволим да се шегуваме, с  нещата от живота. Да се чете, само от необременени хора, с  чувство за хумор ! :)

 

        Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна!

 

        Няколко емблематични за времето, в което живеем в България цитата:

 

        Адв. Татяна Дончева  –  „Човек, роден в час по трудово обучение, който чрез наглост и безочие е стигнал, виждате до къде…“:)

 

        Адв. Николай Хаджигенов  –  „ Събрал няколко човека, които могат да орат с трактор на нивата, или да изпълняват някакви, сходни с нивата дейности…“ :)

 

        Независим експерт   Румен Добрев  –    „Що е озвучително тяло? – Нещо, предназначено единствено да смени собствеността на някакви финикийски знаци … :) Вярвайте ми, нищо повече!“ :)

 

        От дългогодишната си практика, от 85‘а година насам, категорично съм разбрал, че  хората, по принцип не разбират от звук. Няма и за какво да разбират, а и не може да разбират от всичко! Човек трябва да разбира достатъчно, от това с което си вади хляба, и евентуално от някакво хоби . От там нататък си има хора, за всичко и за всички.

        Та, когато на някой му потрябва озвучителна система, отваря гугъл и задължително се насочва към голяма фирма – мастит вносител на такива продукти. С надеждата, че ще получи професионално обслужване и отношение, че няма да го излъжат и не на последно място, че ще ‘изкрънка’ някаква отстъпка в цената … :) Голяяяма грешка! :)  Във времето в което живеем, където всичко е търговия, само клиента си мисли, че ще получи адекватен за парите и желанието си продукт. А то всичко се върти около процентчето. :) И всички тарикати в хор повтарят –„ … само сега, до 8‘ми март, 20% процента отстъпка. После, големите отстъпки стават до 1‘ви май. После до 31‘ви юли. И т.н.. Много специална отсъпка, само сега и специално за Вас … :) Защото ни имали доверие, или сме били много специални … „ :)  И това е във всеки браш.  ‘Премерват  аршина‘ на клиента, успиват го със ‘завързани‘ изречения, в които има думи, които той не разбира и не на последно място, получава задължителните 20% отстъпка… При което клиента, вече  окрилен от събитията, плаща и полита напред… :) И надолу?! :) Всъщност , показват цени, на които никой не пазарува и откровено лъжат, че получаваш специална отстъпка… :) А на практика я дават на всеки!  Както обичам да се шегувам – всеки тарикат-търговец, си има към 7 000 000 дистрибутори в България … :) И надлъгването  се е превърнало в норма.  А в действителност са  продали, точно това което  искат. Било то, защото е залежал продукт, или се продава трудно, или просто е голям боклук и трябва да се отърват от него. :) И започват първо от боклука, обяснявайки ти каква голяма отстъпка ще получиш, която в крайна сметка ти дават за всичко, само и само да приберат финикийците… :)  Мога да изброя още куп откровени лъжи, които касаят само интереса на  търговецa-специалист …  :)  Пардон, търговците не обичат думата лъжа. Според тях, това било убеждаване на клиента, в качествата и достойнствата на продукта, който ти предлагат … :) И ако клиента намери сили и време да потърси сметка, защо нещата не стоят така, както са му обещали, нагло и безочливо му отговарят – „ама Вие нали това искахте …“ :) Сещам се как започват притчите за Христос… :)

        Много съм гаден, нали?! :) Всеки, стоял  в подобна токсична среда, се е нагледал достатъчно …  Време е  да отворя нова страница!

6.03.2019 с.Крушовица                                                    Румен Добрев

 

Още