Клуб HAS$TAG, Слънчев бряг

Клуб HAS$TAG, Слънчев бряг

     Клуб HAS$TAG – за сведение на чужденците, се намира точно на пъпа на Слънчев бряг.:)

   На някой неща в живота, просто им е писано да станат! И ако ги искаш много и работиш целенасочено в тази посока, те наистина се случват. Е, трябва си и житейски опит някакъв, но Динко (сайбията на клуба:)), явно го е натрупал достатъчно, за да вземе толкова много правилни решения подред.

 

   В самото начало, сградата е построена за стриптиз, еротик, пип шоу и т.н. бар. Спомням си в началото, г-н Бараков  как ми разказваше, за ала-молен руж положение. За голи мацки, които „падат“ в обръчи от тавана, докато от долу  армия „жадни“ погледи и потни пръсти, попиват всичко…:) Както и да е.:)

 

   Пак падат едни обръчи, но доста по-големи и при тях насладата е на друго ниво в съзнанието.  Колегите от Стара Загора, просто те изстрелват в космоса! Да му се неначудиш на този град, в който освен казина друго няма, от къде се взе това семейство диджей-лайт маняци. :) Направиха,  клубно лайтшоу, където може да видиш хора, които стоят десетки минути, с очи вперени в тавана. Чак им се схващат вратовете … Освен очите, пълнят и телефоните си с мат‘риал :), тъй като, бента който се отприщва отгоре, буквално те удавя във феерия от страст. Като параграф 22 е. Следствието поражда причината и няма насищане … Иска ти се още и още енергия изливаща се от купола … :)

   Та чак забравят да пият и да танцуват новодошлите.:) А и за танците, добре се е погрижил чорбаджията! Особено на „първа линия“, скъпите местата непосредствено пред сцената. :) Там непрекъснато се провеждат сеанси по  литотрипсия. :))) При това безплатни! Трябва само да си поемеш „дозата, твърдо алкохолна упойка“ и изпадаш в транс, от ударите на коравото съоръжение под сцената. :) Накратко за саунда на HAS$TAG – кърти мивки! :) Класическа концепция за клуб, така че всички в помещението да се чувстват еднакво добре. Да са си като на диско. :) Има и втори етаж, където налягането е доста по кротко, така че да може да си кажеш някоя дума с някой… Ако са ти останали такива, след влизането…:)

   Да не пропусна да кажа и нещо за акустичната обработка. Под вещото ръководство на г-н Бараков и със стиснатите до счупване зъби на този който дава парите … :) успяха да направят нещо което, по моите стандарти е отлично! А те, вярвайте ми са доста високи …:) Поздравления за инвеститора на обекта!:) 

   На всички които неуморно работиха по този проект и продължават да го правят – Пожелавам Ви успех!

20.7.2019 с.Крушовица                                                                    Румен Добрев